ČLANSTVO

GATER, user friendly program i aplikacija za udruge, klubove i saveze, Vam omogućuje detaljnu evidenciju članova sukladno Zakonu o udrugama. Sve o članovima možete pronaći u detaljima svakog pojedinog člana, od evidencije dolazaka na treninge ili skupštine, do uplata i dugovanja. Modul članstvo je osnovi dio svih GATER paketa! Broj upisa članova nije ograničen.

broj članova za upis u registar nije ograničen! Veliki broj podataka koji je moguće prikupljati o članovima!

program Vam omogućuje ispis pristupnica/ispisnica s Vašim podacima i Vašim logom u zaglavlju. U pristupnicama je integrirana i izjava ukoliko udruzi ili klubu pristupa maloljetni član, a što su sve udruge u Hrvatskoj obvezne imati. Pohrana dokumentacije (pristupnice i suglasnosti za maloljetne članove) uz člana čime je sva potrebna dokumentacija pohranjena uz člana.

uz pristupnice je omogućen automatski ispis privola s unaprijed određenim tekstom ili tekstom kojega odredi Korisnik. Spremanje potpisane dokumentacije/privole uz člana!

sve je članove udruge i kluba moguće raspodijeliti u pojedine grupe te jedan član može biti dodijeljen u više grupa. Svakoj grupi evidentirate posebnu vrstu i iznos članarine ali isto tako i pojedinačno za svakog člana. U slučaju promjene grupe, članove se može dodijeliti novim grupama pojedinačno ili skupno!

na jednostavan i brz način možete pretražiti uplate koje je član izvršio te za koje razdoblje.

u bilo koje vrijeme možete vrlo lako vidjeti koliko iznosi ukupan iznos koji Vam članovi duguju kao i pregled dugovanja za svakog člana. Članovima pošaljite upute za plaćanje članarine na e-mail zajedno sa 2-D barcode-om. Član treba skenirati ili učitati sliku barcode-a u bankovnu aplikaciju te izvršiti plaćanje. Brzo, jednostavno i sigurno! (potrebno je imati i modul računi)

u svakom je sportu potrebno preispitivati fizičku i liječničku spremu članova, a što je obveza svakog kluba. U našem jedinstvenom programu od sada je moguće voditi upravo ovu evidenciju za svakog pojedinog člana, uz brojne druge mogućnosti vezane za liječničke preglede kao što je upozorenje kod isteka pregleda, izvještaja i dr.

ukoliko svojim članovima želite ispisati uplatnice, GATER Vam omogućuje ispis istih na HUB 3A uplatnicama na vlastitom memorandumu, uz 2-D barcode! (potrebno je imati i modul računi). Sve podatke na uplatnicama određuje Korisnik, ništa nije unaprijed definirano čime se prilagođavamo svakoj organizaciji!

sve dokumente koji su bitni u radu udruge i kluba možete pohraniti u programu, bilo da je isti prethodno skeniran ili pohranjujete dokument s računala. Time će Vam svi važni dokumenti biti uredno posloženi, pregledni i uvijek na dohvat ruke. Program spriječava gubitak ovako pohranjenih dokumenata. Dakle ukoliko dokument slučajno obrišete s Vašeg računala, isti ostaje pohranjen u programu.

za svakog člana upišite važnu napomenu, a koja se tiče konkretnog člana, bilo da se radi o nekoj naznaci zbog treniranja ili jednostavno napomeni, a koja je važna za konkretnog člana.

evidentirajte pristutnost članova bilo da se radi o treninzima, utakmicama, putovanjima ili skupšini glavnih članova. Transparentno i jednostavno vođenje aktivnosti u udruzi, klubu ili savezu.

dopušta i izradu raznih personaliziranih potvrda ili ispričnica za člana koje prikazuju Vaše podatke i logotip.

za svoje članove kreirajte i izradite članske iskaznice lako ali sa profesionalnim izgledom. Dizajn iskaznice napravite sami ili se obratite nama za izradu istih.

za svakog pojedinog člana omogućena je evidencija postignutih rezultata i uspjeha bilo na službenim ili neslužbenim natjecanjima.

u administratorskim je postavkama moguće kreirati neograničen broj korisničkih imena (u slučaju da više korisnika koristi program) te ovlasti koje korisnik može vidjeti ili kreirati u programu.