ČLANSTVO

GATER, user friendly program i aplikacija za udruge, klubove i saveze, Vam omogućuje detaljnu evidenciju članova sukladno Zakonu o udrugama. Sve o članovima možete pronaći u detaljima svakog pojedinog člana, od evidencije dolazaka na treninge ili skupštine, do uplata i dugovanja. Modul članstvo je osnovi dio svih GATER paketa! Broj upisa članova nije ograničen.

program Vam omogućuje ispis pristupnica s Vašim podacima i Vašim logom u zaglavlju. U pristupnicama je integrirana i izjava ukoliko udruzi ili klubu pristupa maloljetni član, a što su sve udruge u Hrvatskoj obvezne imati. Uz pristupnicu ispisuje se i obavezna privola za GDPR!

sve je članove udruge i kluba moguće raspodijeliti u pojedine grupe te jedan član može biti dodijeljen u više grupa. Svakoj grupi evidentirate posebnu vrstu i iznos članarine ali isto tako i pojedinačno za svakog člana.

broj članova za upis u registar nije ograničen! Veliki broj podataka koji je moguće prikupljati o članovima!

za svakog pojedinog člana omogućena je evidencija postignutih rezultata i uspjeha bilo na službenim ili neslužbenim natjecanjima.

u bilo koje vrijeme možete vrlo lako vidjeti koliko iznosi ukupan iznos koji Vam članovi duguju kao i pregled dugovanja za svakog člana. Članovima pošaljite upute za plaćanje članarine na e-mail zajedno sa 2-D barcode-om. Član treba skenirati ili učitati sliku barcode-a u bankovnu aplikaciju te izvršiti plaćanje. Brzo, jednostavno i sigurno!

kao i dugovanja, ukupan iznos koji je udruga ili klub primila evidentira se pregledno na jednom mjestu.

potvrde o zaprimljenim uplatama kao i podsjetnike za plaćanje članarine ili dugovanja pošaljite članovima na e-mail adresu. Time si štedite vrijeme ali i novac.

kreirajte dopise koje trebate poslati velikom broju partnera kao molbe za donacije ili druge vrste obavijesti svim članovima te ali svakom članu zasebno.

  • ukoliko svojim članovima želite ispisati uplatnice, GATER Vam omogućuje ispis istih na HUB 3A uplatnicama na vlastitom memorandumu, uz 2-D barcode!

svakom članu zabilježite aktivnost na treninzima, skupštinama, utakmicama, sjednicama te ih u svakom trenutku možete pogledati (kao povijesne podatke). GATER Vam također omogućuje ispis bjanko šihtarice za evidenciju dolazaka, prema grupama ili skupno.

sve dokumente koji su bitni u radu udruge i kluba možete pohraniti u programu, bilo da je isti prethodno skeniran ili pohranjujete dokument s računala. Time će Vam svi važni dokumenti biti uredno posloženi, pregledni i uvijek na dohvat ruke. Program spriječava gubitak ovako pohranjenih dokumenata. Dakle ukoliko dokument slučajno obrišete s Vašeg računala, isti ostaje pohranjen u programu.

za svakog člana upišite važnu napomenu, a koja se tiče konkretnog člana, bilo da se radi o nekoj naznaci zbog treniranja ili jednostavno napomeni, a koja je važna za konkretnog člana.