ULAZNI I IZLAZNI RAČUNI

GATER, funkcionalni program i aplikacija za udruge, klubove i saveze, omogućuje evidenciju svih ulaznih i izlaznih računa. Računi vezani za plaćanje režija udruge ili kluba, a koje će se prikazati kao trošak ili pak evidencija članarina prikupljenih od članova, raznih donacija, novčanih poklona, pomoći i slično. Modul je također kompatibilan za rad obrta, opg-ova i tvrtki! I ovaj je mogul sastavan dio svih GATER paketa!

potvrdu o zaprimljenoj uplati možete poslati članu ili roditelju na e-mail adresu. Potvrde možete ispisati i u papirnatom obliku sa svim potrebnim podacima na memorandumu. Članovima pošaljite upute za plaćanje članarine na e-mail zajedno sa 2-D barcode-om. Član treba skenirati ili učitati sliku barcode-a u bankovnu aplikaciju te izvršiti plaćanje. Brzo, jednostavno i sigurno!

Potvrde o zaprimljenim uplatama kao i podsjetnike za plaćanje članarine ili dugovanja pošaljite članovima na e-mail adresu. Time si štedite vrijeme ali i novac.

modul omogućuje evidenciju plaćenih računa u cijelosti ili djelomično. Prikaz vezanih dokumenata (ponuda ili predračuna).

trebate izraditi račun za prodanu uslugu ili proizvod, kreirati račun za kotizaciju na sajmu ili nešto treće? Sve je to moguće u programu, brzo i jednostavno uz automatsko kreiranje 2D bar koda na računu. Sve od navedenog je podržano u GATER-u!

ukoliko udruga ili klub prodaje rekvizite ili proizvode ili je u funkciji najmodavca, ponude možete kreirati u GATER-u, programu za udruge i klubove, s Vašim logom te informacijama o udruzi odnosno klubu te iste slati svojim klijentima. Na ponudi/predračunu se automatski kreira 2D bar kod.

na svim se dokumentima koje se izrađuju iz programa nalaze cijene u HRK i EUR, prema već utvrđenom tečaju.

svi troškovi vezani za klub ili udrugu bilo da se radi o računima za najam, režijama ili nekih trećih troškova možete evidentirati kako bi na kraju godine imali točan uvid gdje i kako se Vaš novac troši.

prikaz ukupnih uplata/isplata prema vrsti dokumenata ili u ukupnom saldu.

svi dokumenti (računi, ponude i sl.) izgledaju vrlo profesionalno i pregledno. Samo kreirajte napomene za račune (ukoliko je potrebno), odredite datum dospijeća, valutu plaćanja (mogućnost izrade računa u različitim valutama), a pri kraju račun izvezite u bilo koju ekstenziju (.pdf, .doc, .xls i dr.)!