PITANJA I ODGOVORI

Kako biste dobili potpuni doživljaj programa, donosimo najčešća pitanja koje korisnike zanima, prije korištenja programa ali i tijekom samog korištenja. U slučaju dodatnih pitanja i informacija, stojimo na raspolaganju na navedenim kontaktima.

Gater je program namijenjen svim vrstama udruga, sportskih klubova, saveza, sportskih zajednica kao i fitness i areobic centara, obrta i tvrtki. Pojedini su moduli primjenjivi za mala i srednja poduzeća (moduli ulazni/izlazni, HUB 3A, putni nalozi, evidencija radnog vremena).

Program se može koristiti u offline i online radu.

Za offline rad nije potrebna dostupnost internet veze budući da je program lokalno smješten na Vaše računalo, a čime se pospješuje brzina u radi, bez zastajkivanja, blokiranja rada  i slično.

U online radu (u slučaju više korisnika) program je potrebno koristiti isključivo uz internet vezu te se svi članovi spajaju na jednu, jedinstvenu bazu podataka. Ono što je važno napomenuti kako su u oba načina rada Vaši podaci potpuno sigurni jer omogućujemo dnevni backup podataka dok  je unos članova i podataka neograničen.

S obzirom na prethodno pitanje, program se može koristiti offline – lokalno, gdje nije potrebna internet veza. Odličan princip za klubove koji nemaju internet ili je program potrebno koristiti u dvoranama koje su bez interneta.

Oblak – online, nužna je internet veza i najčešće se koristi ako je više korisnika uključeno u administrativne poslove. Ovaj oblik korištenja je u današnje vrijeme popularan i “moderan” no rijetko tko u ovom obliku posla nužno treba rad s bilo kojeg računala i mjesta.

Zbog toga se korisnici najčešće odlučuju za offline verziju, s obzirom na to da uglavnom jedna osoba vodi administrativne poslove udruge, kluba na jednom računalu.

Pojedini moduli mogu funkcionirati samostalno te ih je moguće takve i kupiti (na godišnjoj ili višegodišnjoj razini).

Paketi su skup modula, financijski najisplativiji način korištenja programa. Najčešći odabir naših korisnika je Zlatni paket, jednogodišnje pravo na korištenje programa, s obzirom da sadrži sve module važne za administrativni rad u udrugama, klubovima i savezima. Odmah iza Zlatnog, koristnici se odlučuju na Platinum paket, budući da je na duži rok financijski najpovoljniji.

Svi korisnici imaju mogućnost dobiti program 14 dana potpuno besplatno u punoj produkciji, kako bi se sami uvjerili u sve funkcionalnosti. IT odjel se na računalo korisnika spaja putem programa za daljinsko upravljanje te sve instalacije i podršku obavlja navedenim putem. Za ponudu je potrebno obratiti na naše službene kontakte!

Prije isteka licence, korisnika program obavještava o isteku nekoliko dana ranije. Program se jednostavno produžuje po izvršenoj uplati, u nekoliko minuta. Uplata se obavlja uplatom poslovni račun Baloo solutions-a.

GATER omogućuje unos brojnih podataka člana i roditelja (u slučaju da je član maloljetno dijete), unos potpisanih pristupnica ili suglasnosti roditelja te privole za obradu osobnih podataka. Na jednom mjestu je uvid u sve važne podatke člana, od ranije spomenutih osobnih podataka, do pojedinačnih uplata, aktivnosti na treninzima, dugovanja te duljine članstva. Registar članova se kreira po upisanim članovima s prikazom svih podataka koji identificiraju člana, uz razne filtere za pretragu i sortiranje članova te mogućnost pohrane podataka u brojnim formatima dokumenata kao i ispisa u papirnatom obliku.

Registar članova također obavještava administratora o nekim važnim događajima koji su istekli (npr. istek liječničkog pregleda i sl).

GATER je izrađen na način da je u potpunosti prilagođen korisniku – inuitivno. Sve postavke programa podešavamo u skladu sa željama korisnika, kao i dijelove programa, što dovodi do toga da svaki korisnik ima “svoj program” i personaliziran je njegovim potrebama i organizaciji.

Sve nadogradnje koje inicira Baloo solutions su uključene u cijenu licence. Tijekom godine najčešće bude više nadogradnji s obzirom na to da kontinuirano unaprjeđujemo program te ga obogaćujemo novim funkcionalnostima.  Program broji preko stotinu funkcionalnosti, koje iz dana u dan rastu.

S druge smo pak strane, uvijek otvoreni za nove prijedloge te specifične zahtjeve pojedinih sportova i korisnika.

Baloo solutions uz pisane upute pruža 24/7 podršku, radnim danima i vikendima putem svih kanala komunikacije (chat, e-mail, telefon, pa čak i Viber te Whatsapp).

Program je prilagođen za područje Republike Hrvatske, Republike Srbije te Federacije Bosne i Hercegovine, a jezici programa su hrvatski i srpski.

Ukoliko je za Vaš klub, udrugu ili savez potrebno integrirati nove funkcije, obratite se Baloo timu koji će ispuniti svaku Vašu želju i zahtjev!