IZRADA WEB STRANICA I GRAFIČKI DIZAJN

Želimo biti centar poslovanja za sve udruge, klubove, zajednice sportskih udruga i saveza, kao i tvrtki. Sve naše proizvode želimo objediniti s kreativnim i modernim dizajnerskim rješenjima

IZRADA WEB STRANICA

Web stranica je izlog Vaše udruge, kluba, saveza ili tvrtke te isti treba biti izrađen sukladno svim zahtjevima današnjice. Stručan pristup, novine u izradi web stranica te moderan i prilagodljiv izgled samo su neke od karakteristika kojima se vodimo pri izradi.

Trebate li novu web stranicu ili jednostavno želite osvježiti i modernizirati postojeću, javite nam se s povjerenjem. Web stranice radimo po principu “ključ u ruke”, a sukladno Vašim željama i potrebama.

GRAFIČKI DIZAJN

Po izradi moderne i upečatljive web stranice, potrebno je izraditi i moderan vizualan identitet udruge, kluba, saveza ili tvrtke. Vizualan identitet je iznimno bitan u svim vrstama poslovanja budući da je ljudsko biće vizualno stvorenje i lako pamtimo slike, koje u nama bude pojedine emocije.

Ukoliko ste se odlučili za otvaranje potpuno nove udruge, kluba, saveza ili tvrtke iznimno je važno dizajnirati moderan i prepoznatljiv logotip kojim ćete se predstaviti publici. Uz naše preporuke, naša nit vodilja jeste Vi i Vaše želje, te iste izrađujemo uz vrlo detaljnu i kvalitetnu komunikaciju s Vama.

Želite li izmijeniti logotip i prilagoditi ga 21. stoljeću, javite nam se bez obveze. Logotipove isporučujemo u brojnim ekstenzijama tako da iste imate za sve vrste Vaših budućih potreba i uz knjigu standarda.

Od ostaloga izrađujemo:

  • brošure
  • letke
  • posjetnice
  • memorandume
  • pristupnice

Obratite nam se bez obveze, na e-mail adresu: info@baloo-solutions.com ili putem telefona:

+385 98 329 984!

…budite vidljivi Vašoj publici …