MISIJA

Svojim proizvodima, uslugama te stručnoj podršci želimo ponuditi svim udrugama, kao i malim i srednjim poduzećima, visoku kvalitetu te profesionalnost u poslovanju. Sve proizvode i usluge neprestano usklađujemo, kako sa zakonskim odredbama tako i sa zahtjevima tržišta kojemu smo okrenuti, i upravo je navedeno osnova naše poslovne politike.

VIZIJA

Biti tvrtka koja će, kako u lokalnom tako i u regionalnom te globalnom okruženju, biti prepoznatljiva kao nezaobilazan partner u pružanju IT rješenja i usluga, okrenut budućnosti, poslovnoj izvrsnosti, novim tehnologijama te kreativnim poslovnim smjernicama.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Od samih početaka želimo pomoći užoj i široj društvenoj zajednici te se uključiti u njihova djelovanja, kako bismo istima pomogli iz aspekta IT sektora. U samoj poslovnoj politici tvrtke izuzetno smo osjetljivi na naše najmlađe i najrazigranije članove društva – djeci. S time u svezi, želimo biti na pomoć svim udrugama i organizacijama koje omogućuju djeci bolji, vedriji i sretniji život te djetinjstvo i odrastanje.

Ponosni smo što smo treću godinu za redom jedan od sponzora velikog sportskog projekta pod nazivom “Festival odbojke” u organizaciji „OK Iovalium“ iz Valpova, koji svojim trudom i požrtvovnošću žele približiti odbojku djeci iz cijele regije, ali isto tako i potaknuti djecu na druženje te stvaranje novih poznanstava i prijateljstva.

Također bismo istaknuli i donaciju „Judo klubu Profetus“ iz Samobora, koji uz svoje standardne skupine članova, pronalazi resurse i vrijeme za djecu s posebnim potrebama te im pruža zadovoljstvo i radost učeći ih sportskom životu ali i treninzima.

Izuzetno smo ponosni na pomoći i donaciji udruzi „Vukovarski leptirići“ iz Vukovara; udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju kojoj je cilj unaprijeđenje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju  i njihovih obitelji.

Logo RODA

Najnovija naša inicijativa pomoći je bila usmjerena udruzi„Rode“ iz Zagreba, čija je misija mijenjati društvo u društvo odgovorno prema djeci, roditeljima, budućim roditeljima i obiteljima – informiranjem, educiranjem, aktivnim zagovaranjem i sudjelovanjem u procesima promjene, kao i poticanjem roditelja i ostalih društvenih skupina na preispitivanje postojećeg stanja i sudjelovanje u promjenama.

Zahvaljujemo se svim udrugama koja brinu od djeci, a koje su naše najveće blago, dok će tvrtka Baloo solutions uvijek biti otvorena za nova partnerstva i zajedništva za snažnije i bolje društvo u cjelini.