Jeste li pripravni za uvođenje eura?

Kao što je svima već dobro znano, Hrvatska uskoro mijenja platnu valutu. Kuna odlazi u povijest nakon nekoliko desetljeća, a svima nam preostale prilagodba na novu valutu EUR!

Mnogo je onih koji su već više puta doživjeli promjenu valute, ali postoje i one mlađe generacije koje se prvi puta susreću s oom pojavom.

Kao što je dobro poznato Hrvatska će od 1. siječnja 2023. godine kao službenu valutu paćanja uvesti euro, a same pripreme već dugo teku. Nastavno na to, od 5. rujna 2022. godine obvezno je dvojno prikazivanje cijena, u HRK i EUR.

Kao i za brojne druge promjene u poslovanju, mi svmo za sve korisnike nadogradili program te je u potpunosti kompatibilan sa svim promjenama koje nas očekuju.

Svi dokumenti koji se u programu izrađuju prilagođeni su navedenom, te se uvijek prikazuju obje valute HRK i EUR. Bilo da se radi o izlaznim računima, uplatnicama, potvrdama o uplati članarina.

Mi smo tu za Vas, te je program uvijek u tijeku sa svim zahtjevima zakonodavca i tržišta, a Vi vodite računa o onome u čemu ste Vi najbolji. Vašu administraciju ostavite nama na teret!