Online prijave za članove? Može 🙂

Bilo je mnogo upita fitness centara kako da im pomognemo i olakšamo rad. Na naše pitanje: “što Vam je najveći problem”, 90% odgovora je glasilo: “vođenje članarine i prijave članova”.

S obzirom na to da je vođenje članova riješeno profesionalnim pristupm kroz GATER – program za udruge, klubove i saveze, pristupili smo novom izazovu te kreirali Online prijave za članove.

Što to konkretno znači – članovi se registriraju putem web stranice fitness centra te se korisničkim podacima (kako bi se izbjegle lažne prijave) članovi prijavljuju na treninge. Raspored treninga je objavljen također Online s prikazom maksimalnih mjesta za pojedini trening. Kako se članovi prijavljuju te se u realnom vremenu prikazuje broj preostalih slobodnih mjesta. Za administratora je moguće implementirati brojne mogućnosti kako bi se prijave odvijale jednostavno i brzo, profesionalno, a s druge strane sigurno, pridržavajući se pravila fitness centra.

Ono što je vrlo bitno jest mogućnost administratora da potvrđuje nove registracije, čime se onemogućuje lažnim članovima zagušivanje prostora.

Sve obavijesti o prijavama, izmjenama i registracijama članovi i administrator zaprimaju na prijavljenu e-mail adresu.

Zaključno, možemo reći kako je ovo idealno rješenje u modernom svijetu, gdje fitness centri imaju situaciju pod kontrolom, a funkcionalnost je suvremena i up to date s vremenom u kojem živimo.

Ovaj se modul može ugraditi u već postojeće web stranice ili možemo kreirati nove! Više informacija o ovom modulu potražite ovdje!

Obratite nam se s povjerenjem i napravite novi veliki korak! 🙂