[row]

 

[span4][/span4][span4]

[/span4][span4][/span4]

 

[span12]
MISIJA
Svojim proizvodima, uslugama te stručnoj podršci želimo ponuditi svim udrugama, kao i malim i srednjim poduzećima, visoku kvalitetu te profesionalnost u poslovanju. Sve proizvode i usluge neprestano usklađujemo, kako sa zakonskim odredbama tako i sa zahtjevima tržišta kojemu smo okrenuti, i upravo je navedeno osnova naše poslovne politike.

[row_in][/row_in]

 

VIZIJA
Biti tvrtka koja će, kako u lokalnom tako i u regionalnom te globalnom okruženju, biti prepoznatljiva kao nezaobilazan partner u pružanju IT rješenja i usluga, okrenut budućnosti, poslovnoj izvrsnosti, novim tehnologijama te kreativnim poslovnim smjernicama.

[/span12]

[/row]
[row]
[/row]

 

[row]
[span12]

DRUŠTVENA ODGOVORNOST
Od samih početaka želimo pomoći užoj i široj društvenoj zajednici te se uključiti u njihova djelovanja, kako bismo istima pomogli iz aspekta IT sektora. U samoj poslovnoj politici tvrtke izuzetno smo osjetljivi na naše najmlađe i najrazigranije članove društva – djeci. S time u svezi, želimo biti na pomoć svim udrugama i organizacijama koje omogućuju djeci bolji, vedriji i sretniji život te djetinjstvo i odrastanje.

 
[/span12]
[/row]
[row][span9]

Ponosni smo što smo treću godinu za redom jedan od sponzora velikog sportskog projekta pod nazivom “Festival odbojke” u organizaciji „OK Iovalium“ iz Valpova, koji svojim trudom i požrtvovnošću žele približiti odbojku djeci iz cijele regije, ali isto tako i potaknuti djecu na druženje te stvaranje novih poznanstava i prijateljstva.
[/span9]
[/row]
[row]
[span9]

Također bismo istaknuli i donaciju „Judo klubu Profetus“ iz Samobora, koji uz svoje standardne skupine članova, pronalazi resurse i vrijeme za djecu s posebnim potrebama te im pruža zadovoljstvo i radost učeći ih sportskom životu ali i treninzima.
[/span9]
[/row]

[row]
[span9]

Izuzetno smo ponosni na pomoći i donaciji udruzi „Vukovarski leptirići“ iz Vukovara; udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju kojoj je cilj unaprijeđenje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju  i njihovih obitelji.
[/span9]
[/row]

[row]
[span9]

Najnovija naša inicijativa pomoći je bila usmjerena udruzi„Rode“ iz Zagreba, čija je misija mijenjati društvo u društvo odgovorno prema djeci, roditeljima, budućim roditeljima i obiteljima – informiranjem, educiranjem, aktivnim zagovaranjem i sudjelovanjem u procesima promjene, kao i poticanjem roditelja i ostalih društvenih skupina na preispitivanje postojećeg stanja i sudjelovanje u promjenama.
[/span9]
[/row]
[row]
[span12]

[spacer]

[/span12]

[/row]
Zahvaljujemo se svim udrugama koja brinu od djeci, a koje su naše najveće blago, dok će tvrtka Baloo solutions uvijek biti otvorena za nova partnerstva i zajedništva za snažnije i bolje društvo u cjelini.

[row]
[span12]

[spacer]

[content_box custom_class=”color1″]

[/content_box]

[/span12]

[/row]