GATER, jedinsktveni program za udruge, sportske klubove i saveze je spoj nekoliko modula u kompaktnu cjelinu, izuzetno ju je lako koristiti i zadovoljava sve potrebe sportskih klubova, saveza ili drugih vrsta udruga, a sukladno Zakonu o udrugama. Program nudi niz mogućnosti, koje kontinuirano nadograđujemo vlastitim znanjem ali isto tako i brojnim prijedlozima naših zadovoljnih korisnika. GATER je sačinjen iz modula članstva, putnih naloga, ulaznih, izlaznih računa te izvještaja i obavijesti. Sve poslove kluba, udruge ili saveza mogu se obavljati na jednom mjestu. Zaboravite na excel tablice i word dokumente. Uredno vodite popis članova, do najsitnijih detalja (ukoliko je potrebno), vodite evidenciju njihovih aktivnosti te bilježite uplate članarine. Nakon uplate članu izdajte potvrdu o uplaćenoj članarini u pisanom obliku ili mu istu jednostavno pošaljite na e-mail. Nikada lakše nije bilo imati točnu informaciju o uplaćenim članarinama bilo na godišnjoj ili mjesečnoj bazi. Članovima izradite članske iskaznice brzo i jednostavno. Jednostavno smanjite administraciju na najmanju moguću mjeru, svoje radno mjesto očistite od papira i registratora, a Vi se usredotočite na svoj posao i ne gubite vrijeme na administrativne zadatke. Uz sve prethodno navedeno, svoje poslovanje uskladite i  s Uredbom EU o zaštiti osobnih podataka – GDPR.

Program je dostupan u četiri paketa (platinum, zlatni, srebrni i brončani) ovisno o željenom vremenu korištenja programa. Isti je moguće i mijenjati, ovisno o željama klijenta, međutim tada se krajnja cijena mijenja, a naravno ovisno o zahtjevima.

  • Prilagođeni paket: sve mogućnosti unutar programa i pojedinih modula moguće je prilagoditi specifičnim potrebama korisnika uz mogućnost dodatnih podešenja i izmjena. Cijena na upit!

 

[span3][/span3][span6]
[/span6][span3][/span3]