Novi korisnik – novi izazov

Naša tvrtka prihvaća sve izazove, a posebice novu mogućnost za kreativno izražavanje. Našu široku paletu proizvoda i usluga je prepoznao veliki broj korisnika i na to smo izrazito ponosni. Uz mogućnost da za Vas odradimo sve što želite, uz izuzetne akcije i cijene, svakom korisniku pristupamo individualno te se maksimalno trudimo izazvati wau efekt 🙂

Nedavno nas je kontaktirao i karate klub No Kachi iz Rijeke te smo uz izuzetnu suradnju napravili odličan posao. Osim samog programa, koji će klubu omogućiti jednostavnu, brzu i beskontaktnu administraciju te izuzetno profesionalan pristup klubu i njegovim članovima, kreirali smo i novi vizual za isti. Naime, klub ove godine slavi 10 godina postojanja te kako i priliči – klubu treba nešto pokloniti. Najbolji poklon jest novi vizual odnosno novi logo. Ovim putem čestitamo klubu No Kachi 10 godina postojanja te još puno godina odličnog rada i vrhunskih rezultata.

Međutim, to nije bio kraj, budući da je osnivanje novog kluba gotovo pri kraju, a taj klub, kao tek mala beba također treba imati svoj vizual te smo i njemu izraditi logo. Dva brata, jedan stariji, drugi mlađi, približeni su i novim logotipovima. Naravno, budući da GATER, program za udruge, klubove i saveze, to omogućuje, administracija oba kluba se vode iz jednog programa!

S time u svezi, a kako je to zapisano u našoj poslovnoj politici i mi smo klub nagradili, našim IT poklonom – novom funkcionalnošću za karate klubove!

Sretno Vam rođenje , 10. rođendan i hvala na povjerenju!