[frame align=”left”]


[/frame]

Tvrtka smo koja, iako sama kreira vlastita poslovna rješenja, inspiraciju te priliku za poslovnu izvrsnost nalazi i u programima koje trenutno nemamo u ponudi, a našim su klijentima zanimljivi. Ukoliko razmišljate o programu koji bi bio neophodan za Vas, mi smo mjesto na kojemu Vaše ideje mogu postati realnost. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo, uz visoku razinu kvalitete i profesionalizma, odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.
Naša vodilja su programi koji su učinkoviti, brzi te jednostavni za korištenje imajući u vidu poslovno okruženje u kojima se tvrtke nalaze te prepreke na koje nailaze. Brze i točne informacije su ključ uspjeha u današnjoj poslovnoj klimi, a naše se ideje vode tim smjernicama. Rješenja koja kreiramo su izuzetno učinkovita te prilagodljiva. U svakome trenutku naše programe možemo nadograditi novim funkcionalnostima kako bi Vama pružili što kvalitetniji rad, a što će posljedično utjecati i na rast Vaše tvrtke. Naši su klijenti poduzeća (mikro, mala i srednja) ali isto tako i udruge, sportski klubove te savezi.
Brzo se prilagođavamo Vašim potrebama te Vašem poslovnom okruženju i branši kako bismo u potpunosti izgradili neophodnu sinergiju s našim klijentima. Činjenica da smo svojim klijentima dostupni u bilo kojem trenutku preko naše korisničke podrške dokazuje da smo upravo usmjereni njima i njihovim potrebama.
Uvijek nam se možete obratiti na e-mail adresi: info@baloo-solutions.com ili putem telefona:  +385 98 329 984!

…jer mi stvaramo kreativna rješenja…