Priznanje našega rada na poduzetničkoj sceni

Tijekom našeg postojanja te od samih početaka i kreiranja ideje u stvarnost, proteklo je nešto više od 4 godine. Sve što nudimo kao tvrtka, koja se specijalizirala za izradu novih IT rješenja u sportu i srodnim djelatnostima ali i civilnim udrugama i zajednicama, rezultat je predanog rada, požrtvovnosti ali isto tako i sagledavanja potreba korisnika iz svih aspekata poslovanja. Naši programi, aplikacije i moduli nude svim klubovima, udrugama, savezima, zajednicama udruga sportova ali isto tako i malim i srednjim poduzećima, jednostavnije i transparentnije poslovanje, poslovanje usmjereno ka korištenju modernih tehnologija. Korištenjem naših usluga jednostavno se vodite načelom “sve na jednom mjestu”. Lepezu usluga i proizvoda kontinuirano povećavamo, mogućnost izrade web stranica te svih popratnih vizualnih elemenata (vizitke, brošure, logotipovi, kalendari), uspostavljamo nova partnerstva (trenutno smo službeni partner za antivirusni program NOD32), a što je dokaz naše profesionalnosti i predanosti poslu i korisnicima.

Naši korisnici dolaze iz svih zemalja regije, jer su prepoznali prednosti korištenja našeg programa. Olakšani rad, podizanje svojeg kluba, udruge, saveza, zajednice na viši nivo rada, čime njihovi članovi dobivaju osjećaj potpune profesionalnosti.

Naš trud i rad, ali isto tako i našu kreativnost, kao začetnike novih rješenja u branši, prepoznao je i časopis “Poduzenik” koji je o nama napisao članak te nas predstavio široj poduzetničkoj javnosti. Zahvaljujemo se na prepoznavanju pozitivne priče ljudi koji su ostali u svojoj zemlji, kako bi dali svoj doprinos u gospodarskom smislu. Cijeli članak pročitajte ovdje!