NOVO RJEŠENJE – IZUZETNO KORISNA FUNKCIONALNOST!

Nakon teškog perioda karantene izlazimo s još boljim i korisnijim programom. GATER, program i aplikaciju za udruge, klubove i saveze smo nadogradili izuzetno korisnom funkcionalnošću – slanje 2-D barcode-a na e-mail adrese članova!

Time smo učinili nekoliko stvari. Prije svega, još jedan veliki korak u potpunom beskontaktnom poslovanju udruga, klubova i saveza budući da se članovima mogu poslati upute o plaćanju članarine na e-mail adresu zajedno sa barcode-om. Isti trebaju kod skenirati ili ga jednostavno učitati u aplikaciju za internet bankarstvo, čime se podaci za plaćanje samo popunjavanju. Na članu ostaje samo izvršiti plaćanje. Ovime se plaćanje članarine svodi doslovno na – 3 klika!

Druga prednost ove funkcionalnosti jest smanjenje troškova u vidu smanjenja korištenja papira i uplatnica, ali isto tako i tonera. Više nije potrebno ispisivati uplatnice budući da iste možete vrlo jednostavno poslati članu na e-mail adresu.

I posljednja prednost, ali naravno ne i manje bitna, je potpuno izbacivanje mlađih članova iz lanca klub – roditelj i to utoliko što uplatnicu možete poslati direktno roditelju na mail.

Manje brige, manje papira i puno bolji rezultat naplate članarina!

        Pristupite i Vi digitalizaciji svoje udruge, kluba ili saveza uz našu pomoć!